Εξειδικευμενες υπηρεσίες Βιολογικών καθαρισμών - Βιοκαθαρισμών

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Ο βιολογικός καθαρισμός και ειδικότερα ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιών και μοκετών/χαλιών, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, έχει γίνει υποχρεωτική διαδικασία όσον αφορά το θέμα της υγιεινής αλλά και της καθαριότητας.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό πραγματοποιεί βιολογικούς καθαρισμούς σε πάσης φύσεως σαλόνια – καρέκλες – πολυθρόνες με γνώμονα τα δικά σας θέλω και την δική σας εξυπηρέτηση.

Ο βιο-καθαρισμός αναλυτικά :

•  Η ειδική extraction μηχανή της εταιρείας μας πραγματοποιεί πλύση – απόπλυση με ειδικά καθαριστικά τα οποία είναι απόλυτα φιλικά στον άνθρωπο και στα ζώα.

•  Με την χρήση της μηχανής μας και τα καθαριστικά μας, γίνεται αφαίρεση λεκέδων, σκόνης, ακάρεων και μικροβίων.

• Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθούν διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001 : 2015,
τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε. Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τα οικονομικά πακέτα της εταιρείας μας και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τον καθαρισμό που ταιριάζει στο δικό σας σαλόνι και στα δικά σας έπιπλα.