Εξειδικευμενες υπηρεσίες Βιολογικών καθαρισμών - Βιοκαθαρισμών

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Ο βιολογικός καθαρισμός και ειδικότερα ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, έχει γίνει υποχρεωτική διαδικασία όσον αφορά το θέμα της υγιεινής αλλά και της καθαριότητας.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό πραγματοποιεί βιολογικούς καθαρισμούς σε πάσης φύσεως στρώματα με γνώμονα τα δικά σας θέλω και την δική σας εξυπηρέτηση.

Ο βιο-καθαρισμός αναλυτικά :

• Ο βιοκαθαρισμός για το στρώμα σας γίνεται και από τις δύο πλευρές του.

• Η ειδική μηχανή της εταιρείας μας με παλμικές κινήσεις απορροφά και εξουδετερώνει τα ακάρεα σε βάθος όπως και όλα τα μικρόβια, σκόνη και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει που δεν είναι ορατό. Οι ακτίνες UV της μηχανής μας εξαφανίζουν οτιδήποτε μπορεί να έχει απομείνει από μικροοργανισμούς και παράσιτα στο στρώμα σας.

• Γίνεται ειδικό test σε τι επίπεδο υπάρχουν μικρόβια και ακάρεα και ανάλογα με το αποτέλεσμα, συνεχίζεται ο κατάλληλος βιο-καθαρισμός.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τα οικονομικά πακέτα της εταιρείας μας και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τον καθαρισμό που ταιριάζει στο δικό σας στρώμα, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε από όλες τις εταιρίες στρωμάτων