Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Καθαρισμών - Βιοκαθαρισμών

Επικοινωνήστε μαζί μας

info@letsclean.gr

Καλέστε μας!

2106219367

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η αδιαβροχοποίηση των χαλιών, του σαλονιού και των υφασμάτων των επίπλων σας ισοδυναμεί με την άριστη κατάστασή τους για μεγάλες χρονικές περιόδους δεδομένου ότι εμποδίζεται η διείσδυση των λεκέδων στις βαθύτερες ίνες.
Σε καθημερινή βάση ατυχήματα μικρής έκτασης, όπως η ρίψη υγρών, ενδέχεται να προκαλέσουν κηλίδες και φθορά στις ίνες των υφασμάτων. Ωστόσο, με την αδιαβροχοποίηση πλέον δεν φοβάστε για κανένα “ατύχημα”. Παράλληλα, αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας στην ύφανση, οπότε τα υγρά αφαιρούνται σχετικά απλά με τη χρήση στεγνού πανιού.
Το χρησιμοποιούμενο υλικό είναι ένα αρκετά συμπυκνωμένο υδατοδιαλυμένο προστατευτικό που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλοιώνονται οι ίνες των αντικειμένων, αλλά και για να εξασφαλίζεται ευκολότερος καθαρισμός των χαλιών, μοκετών, υφασμάτων, ταπετσαριών, στρωμάτων και καλυμμάτων σας.
Χάρη στο προστατευτικό αδιαβροχοποίησης, η συντριπτική πλειονότητα των λεκέδων και ρύπων αφαιρούνται πολύ απλά με ένα πανί ή χαρτί, ακόμη και όταν οι λεκέδες είναι ξεραμένοι.
Μερικά από τα πλεονεκτήματα που αποφέρει η αδιαβροχοποίηση είναι η ενισχυμένη αόρατη προστασία, η διατήρηση των υφασμάτων σαν καινούρια για μεγάλες χρονικές περιόδους.